Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Akkaya İlkokulu

Telefon : 02744473022
Belgegeçer : 02744473022
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://gedizakkayaio.meb.k12.tr
Adres : AKKAYA KÖYÜ AKKAYA KÜME EVLERİ AKKAYA ILKOKULU BLOK NO: 256/1 GEDİZ / KÜTAHYA
VİZYON : Akkaya İlkokulu Öğretmen Kadrosu olarak olarak; "Hep İleriye, En İyiye" sloganı ile ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı, bilimsel düşünebilen, gelişim ve değişime açık, öğrenebilen, araştırmacı, üretken, topluma ve çevreye saygılı, mutlu olmayı bilen öğrencileri topluma kazandırmak, anasınıfından sekizinci sınıfa kadar, geleceğin iş dünyasının ve küreselleşen toplumun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde kazandırmakla tanınan; yurt içinde ve dünyada model sayılan bir okul olma amacındadır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : -

Öğretmen :2
Öğrenci :7
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :170
Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI İLKOKUL
Saatler : 08:30-14:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Soba
Servis : Servisimiz mevcut değildir. Öğretmenler kendi imkanları ile gitmektedir.
Ulaşım : KARAYOLU İLE ULAŞIM YAPILMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : OKULUN YERLEŞİM YERİ Köyümüz ilçe merkezine 16 km uzaklıktadır. Nüfusu 520´ dir . köyümüzün kuzey sınırı;Akçaalan doğusunda; Yeşilova ve güneyinde; Yunuslar bulunur. Köyümüzden bakıldığı zaman kuzey de yaran dağı batısında ve doğusunda köy korusu bulunur. Sınırları itibariyle geniş bir araziye sahiptir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ESKİGEDİZE 8 KM ,GEDİZE 16 KM , KÜTAHYAYA 100 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :